19. august til
25. august 2023

Morten Sæther, Johan Mørch & Øystein Blegen Hoel

Foto er mitt utgangspunkt. De kan være av tilsynelatende ubetydelige ting på gaten eller mønstre og former jeg ser rundt meg. Motivene bryter jeg ned i biter, for så å bygge dem opp igjen lag på lag til en visuell helhet – en slags collage som utgjør et nytt, unikt motiv.

Morten Sæther
26. august til
8. september 2023

Kathrine Amble

Vann og pigmenter 2023, del 2 -   "I denne utstillingen har jeg fokusert på kontrastene mellom uberørt natur hvor det ikke er mennesker til stede, og urbane miljøer.

Kathrine Amble
9. september til
22. september 2023

Hilde Kristine K Gjetøy

Hilde Kristine K Gjetøy (født -77) er opprinnelig fra Bærum, men er nå bosatt i Oslo. Hun har sin utdanning som billedkunster fra DTK-Kunstfagskolen i Bærum, og var ferdig utdannet i 2020.

Hilde Kristine K Gjetøy
14. oktober til
22. oktober 2023

Ove Tøpfer

Ove Tøpfer sier følgende om seg selv og sitt arbeide: "Et kunstverk skal få betrakteren til å tenke, til å tenke selv. Jeg maler i olje og tegner med blekk og vannfarger. Skulpturene mine er av skrapmetall, formet i min lille smie og sveiset sammen til skulpturer.

Ove Tøpfer
28. oktober til
10. november 2023

Hanne Beate Thomsen

Hanne Beate Thomsen er bunadstilvirker og bruker tradisjonelle tekstile teknikker til å utforske sitt eget uttrykk.

Denne utstillingen, «Ko(s)miske masker og sting» er en hyllest til naturen, mangfoldet og håndverket.

Hanne Beate Thomsen
11. november til
24. november 2023

Ole Walter Sundlo

« Ole Walter Sundlo (født 1965) er oppvokst og bor i Bærum med samboer og hund. Han har hatt foto som hobby siden 17-års alderen og jobbet som profesjonell fotograf siden 2012.

Ole Walter Sundlo
25. november til
15. desember 2023

Bernhard Østebø

De siste årene har Bernhard Østebø utforsket kullstiftens muligheter i et abstrakt billedspråk. Med kull er det alltid noe nytt å utforske. Med sin dype, svarte tone mot hvite flater kan det bevege seg fra det klareste lys til det svarteste mørke.

Bernhard Østebø