2. mars til
15. mars 2019

Iris Korsnes, Cicilie Risåsen & Ruta Naujalyte

Iris T. Korsnes har bakgrunn blant annet fra scenekunstfeltet. Der begynte hun gradvis å utforske ulike medier som video, lyd, foto og installasjon. Derfra skred det naturlig over til tegning.

Iris Korsnes
16. mars til
29. mars 2019

Renate Eckstrøm Larsson

INTO THE WOODS - Jeg maler ofte jenter som går ut i verden eller skogen, sårbare, nakne, bare utstyrt med vårt forbrukssamfunn sine effekter, som store handlebager og joggesko.

Stirrende, stående, på vei, sittende på en stubbe i landskapet.

Renate Eckstrøm Larsson
30. mars til
5. april 2019

P-Productions

På vegne av P-Productions utallige administerende direktører har jeg fått en mail om at de har diskutert seg fram til noe om utstillingen : En tittel !

"Om det går an å si det sånn? Ja, det gjør det !"

Espen Schei
4. mai til
24. mai 2019

Kai Müller & Maral Jafarian

Kai Müller is a photographer based in the Arctic Region of Norway. After 2,5 years on Svalbard he is holding an exhibition together with artist/painter Maral Jafarian from Oslo.

Kai Müller
25. mai til
7. juni 2019

Beth Sales & Linda Lopes Desales

Beth Sales:  Jeg er født 31.10.1956 i den brasilianske byen Salvador de Bahia.  Jeg er gift med en norsk mann, men i hjemlandet mitt har jeg en stor familie med både barn og barnebarn som jeg er svært glad i.  Jeg begynte å male da jeg var fem år, og hadde fargene i min sjel fra

Beth Sales
8. juni til
23. juni 2019

Anny Langer, Marit Angeloff & Marianne Fjær

Anny Langer er født i Tyskland i 1972 og vokste opp i Köln. I 1994 flyttet hun til Norge og har siden vært bosatt i Oslo.

Anny Langer