18. februar til
3. mars 2017

Einar Stavrum

Einar Stavrum ble født i 1931 på Ytterøy i Nord-Trøndelag. Nå oppholder han seg store deler av året i Hyères, Provance, hvor han for det meste jobber med akryl- og akvarellteknikker.

Einar Stavrum
4. mars til
10. mars 2017

Pernille Dullerud Stig

Pernille Dullerud Stig har utdanning fra Einar Granum Kunstfagskole med spesialisering i tegning. Hun benytter seg utelukkende av blyant, og har arbeidet parallelt med flere ulike serier.

Pernille Dullerud Stig
11. mars til
24. mars 2017

Eli Gjestvang

I arbeidene sine søker Eli Gjestvang etter det usagte, det en fornemmer, det som skaper stemning. Samtidig jakter hun på lyset. Hun abstraherer naturen og beveger seg i grenselandet mellom det abstrakte og det gjenkjennelige, grensa mellom det bearbeidede, kulturen, og den ville naturen.

Eli Gjestvang
25. mars til
7. april 2017

Aud Mo Karlsen

Aud Mo Karlsen har hatt separatutstilling på Galleri H11,  og har også stilt ut på Galleri Brotkorb i Lillehammer. Lokalt har hun også stilt ut i Asker og Slemmestad. Hun har malt i mange, mange år .

Aud Mo Karlsen
22. april til
5. mai 2017

Dengin, Hellem, Sandvig, Wikborg, Fernløf, Aspaas, Ustvedt, Hermansen, Sire & Nikolaysen

Yvonne Dengin / Som hagedesigner er Yvonne naturlig opptatt av landskap og utemiljøer. Hun henter inspirasjon fra utemiljøer med spesiell stemning og atmosfære, gamle trær, gamle hus, tekstur og detaljer preget av tidens tann.

Yvonne Dengin
6. mai til
19. mai 2017

Ioanna Konstantinou

Ioanna Konstantinou was born in Athens, Greece. She studied painting for five years at the Superior School of Fine Arts of Athens. In 1981 she obtained a four-year scholarship by the French Government and went on with her studies at the University of Paris I, at the Sorbonne.

Ioanna Konstantinou
20. mai til
9. juni 2017

Sommerkollektivet

Sommerkollektivet er en kollektivutstilling i regi av S9 Galleri. Dette er en årlig begivenhet der både gamle og nye kunstnerkontakter får anledning til å stille ut. Velkommen til en variert utstilling som byr på svært forskjellige uttrykk gjennom kunsten.

Lisa Noreik Wright