17. august til
23. august 2019

Trine Løken

Trine Løken er født og oppvokst i Trondheim. Hun flyttet til Røros i 2017, hvor hun startet en gallerikafe kalt ”Galleri Trine Lykkens Portal ” i historiske og koselige Kjerkgata på Røros. Et trivelig sted hvor du også kan nyte en kopp kaffe og noe attåt.

Trine Løken
24. august til
6. september 2019

Elisabeth Handelsby

Elisabeth Handelsby (f.1982) er opprinnelig fra Kragerø, men bor og arbeider i Oslo. Hun er utdannet ved Norges Kreative Fagskole og Høgskolen i Oslo og Akershus.

Elisabeth Handelsby
7. september til
22. september 2019

S9 Galleri fyller 10 år / JUBILEUMSUTSTILLING

Ti år er kanskje ikke en høy alder for et galleri, men for oss er det en stor begivenhet som skal markeres ettertrykkelig. Vi ønsker velkommen til en fantastisk flott utstilling med ti utvalgte kunstnere, alle med tilknytning til vårt hyggelige, lille galleri.

Carolina Mari Finngård
12. oktober til
25. oktober 2019

Gro Anita Steinheim Tveit & Liv Katrine Steinheim

Steinheim & Steinheim - et kunstnerisk samarbeid mellom to søstre.

Gro Anita Steinheim Tveit
26. oktober til
8. november 2019

Karl Heldal

Karl Heldal (1946-) er arkitekt, maler, viseartist og låtskriver.  Han begynte på Frogner tegne- og malerskole i 2013 under kyndig veiledning av maler Vibeke Brøgger Klausen.

Karl Heldal
9. november til
22. november 2019

Torunn Thilert

Torunn Thilert er billedkunstner og grafisk designer. Hun holder til på Atelier Fornebu kultursenter og vil i S9 Galleri presenterer utstillingen Folk=Folk 2.

Torunn Thilert
23. november til
8. desember 2019

Terje Gulbrandsen

Terje Gulbrandsen (56) finner inspirasjon til sine oljemalerier i naturen og i kulturlandskapet, med motiver fra norsk natur og fra inntrykk på reiser til land som Island, Hellas og Italia. I den kreative prosessen arbeider Gulbrandsen med komposisjonen som en grunnleggende struktur.

Terje Gulbrandsen