4. februar til
17. februar 2012

Jeanne-Sophie Aas / NeoYookai

GREYSCALES, COLORS, INK

Jeanne-Sophie Aas ”Neoyookai” (f. 1983) er en norsk-fransk glasskunstner med base i Oslo som bruker blyglassmaleri som hovedteknikk.

3. mars til
9. mars 2012

Huser, Lichtenberg Nielsen, Wiken-Cawley

Dekor

Katarina Huser stiller ut en serie av sine nye malerier hvor hun blander det figurative inn i de abstrakte, koloristiske verkene med den kunstneriske hensikt å gi hvert bilde en sterk uttrykksfullhet.

10. mars til
16. mars 2012

Lasse Løhren

SKULPTUR OG STÅL 

Jeg ble født i 1979, på Stovner i Oslo. Jeg er en selvlært, og har tegnet og malt siden 1990-tallet.  Nå har jeg imidlertidig lagt malepenselen på hyllen for en stund. Etter blant annet kurs hos Hilde Rodahlog har jeg fokus på å arbeide med skulptur.

17. mars til
30. mars 2012

Grete Jacobsen

VITA VIVACE

Grete Jacobsen er født i 1956, og er utdannet førskolelærer. Hun underviser ved Maya Musikk og Kulturskole. www.maya-kulturskole.no

31. mars til
6. april 2012

Stig Nesvik

MENTALIS RESTRICTIO - Innblikk i et knippe moralske anomier

Utstillingen «Mentalis Restrictio- innblikk i et knippe anomier» er kunstnerisk vanskelig å plassere, likevel kan noen streker og bevegelser kranse omkring surrealisme, men i noen grad glir den

14. april til
27. april 2012

Lill-Anita Svendsen

LITOGRAFIER FRA LEKELAND

I sine litografier tar kunstneren Lill-Anita Svendsen oss med til sin eventyrverden.

28. april til
11. mai 2012

Nils Jøran Riedl

VINTERLYS

"Kunsten blir aldri til i et vakuum og det viktigste i bildene er det som skjer mellom overflaten og den som betrakter. Vi oppfatter ulikt, vi legger ulike ting inn i farger, former og også titlene.

19. mai til
1. juni 2012

Anne Skrede

HEAVEN MUST WAIT!

"Den til tider brutale virkeligheten utfordrer overlevelsesinstinktet, både individuelt og kollektivt. Jeg søker å formidle det komprimerte paradoks mellom det vakre og det brutale.

2. juni til
8. juni 2012

Xiaoli Duan

Past and present

"Mitt kunstneriske fokus er estetisk utformet. Rene og komplekse former med et vittig og filosofisk innhold. Jeg prøver å jobbe med et spenningsnivå som kan tas og føles på.

9. juni til
15. juni 2012

Ferencz J. Réka

INNRAMMEDE REFLEKSJONER

"Painting leads me back to myself; it creates a world in which I can become "I."

16. juni til
29. juni 2012

Pizarro, Pignatiello & Aas

CORPUS

Verden oppfattes gjennom en rekke krypterte meldinger (elektriske impulser) som blir sendt til hjernen via sanseorganene. Man anslår at 80% av informasjonen som når hjernen er sanseinntrykk fra øynene.