15. februar til
28. februar 2014

Anne Vuolab Ring

FreePlay

Anne Vuolab Ring er utdannet kunst- og uttrykksterapeut og arbeider til daglig i barnepsykiatrien. Hennes kunst bærer preg av dette. Utstillingen er et resultat av lek og farger på lerret pågående over ett par år.

1. mars til
7. mars 2014

Øivind Sæterdalen

Landskap og figurer

Øivind Sæterdalens abstrakte malerier er spontane og direkte. Han betror seg mer til underbevisstheten og det som intuitivt oppstår, enn fornuft og logikk. Likevel er maleriene stramt komponert.

8. mars til
21. mars 2014

Hanne Beate Thomsen

FLAMENCO !

Skulle det være et strikket teservise?! Eller hva med en stor, strikket krukke med selburoser? I denne utstillingen vises en samling med surrealistiske objekter i en slags cross-over-genre.

22. mars til
28. mars 2014

Renate Larsson

Øyeblikk (mennesker og dyr)

Renate Larsson har jobbet som kunstner siden 2000. Hun har en bachelor i Kunsthistorie, og har gått på Asker og Oslo Kunstskole.

29. mars til
11. april 2014

Dengin, Pran, Menk, Andersen & Eldnes

Fem blikk

Kari Eldnes
Akryl på Khadipapir. Søker farger og medier som kan gi assosiasjoner til stemninger. Mennesker og menneskeskapte objekter i naturen.

20. april til
3. mai 2014

Nikolai Gorbashow

ART SHAKE

Nikolai Gorbashow er en kunstner som med utrolig letthet kombinerer mulighetene innenfor billedkunsten i mange av sine komposisjoner. Han bruker ofte et utvalg av farger, linjer, teksturer og lakonismer på sine overflater.

26. april til
9. mai 2014

Kristin Bjørn

Illuminated by Delusions

"Da jeg var liten hadde jeg en maur som bestevenn. Jeg spiste maten fra gresset, for da smakte den bedre. Og gikk meg vill i skogen med vilje, for å finne veien tilbake med lukkede øyne.

10. mai til
23. mai 2014

Mitra Shamloo & Reza N. Roshandel

"Når ordene får en annen betydning... "

Mitra Shamloo ble født i 1968 i Tehran, Iran, og har hatt mange utstillinger der. Hun er maler og dikter med utdanning og arbeidserfaring som kreativ kunstlærer for barn og familieterapist.

31. mai til
13. juni 2014

Thanke, Rønning, Gravdal & Jakobsen

4 FRIE

Vi er fire kunstnere som vil feire at vi lever i et land hvor vi kan uttrykke oss fritt. Måten vi uttrykker oss på, gjenspeiler våre individuelle drømmer og virkelighet. Her følger noen ord om hver enkelt av oss.
 

14. juni til
20. juni 2014

Hernan Rocha

”Nuevas Líneas”

Den argentinske kunstneren Ulises Hernan Rocha ble født 19.12.80 i Buenos Aires. Hans arbeider består hovedsaklig av små ruller laget av avispapir.