20. august til
2. september 2016

Mariano Pignatiello

“For the artist, drawing is discovery. And that is not just a slick phrase; it is quite literally true.”
John Berger

Mariano Pignatiello
3. september til
16. september 2016

Vidar Samuelsen & Liv Ulveng

Vidar Samuelsen: Noen dekorer lerret med penselstrøk av maling, jeg liker lerret med penselstrøk av lys!

 

Vidar Samuelsen
1. oktober til
14. oktober 2016

Kristin Eggen Vårvik

De siste 10-15 årene er det akrylmaleri hun har vært opptatt av. Hun maler mye og ofte, men har sjeldent et spesielt motiv som mål. Kunstverket blir til underveis. Hun velger farger og arbeidsredskap utifra sinnstemning der og da.

Kristin Eggen Vårvik
15. oktober til
28. oktober 2016

Ulises Hernan Rocha

Ulises Hernan Rocha har sin utdannelse fra IUNA (Instituto Universitario Nacional de Arte), Kunstuniversitet Buenos Aires, Argentina; Grafikk, tegning, maleri, skulptur , arbeid med resirkulerte materialer.

Ulises Hernan Rocha
29. oktober til
4. november 2016

Ilona Sawicka

Ilona Sawicka studerte ved Institutt for maleri, tegning og skulptur på Kunstakademiet i Poznań, Polen (1992-1998). Hun har dessuten en M.A. grad med diploma både i animasjonsfilm og billedvev.

Ilona Sawicka
5. november til
11. november 2016

Ingela Johansson

Utstillingen på The Art Loft Singapore, Volvo, var utsolgt på vernissagekvelden. Channel 5, Singapore, viste et segment om Ingela og hennes kunst. Den nye stilen av collage og mixed media ble satt stor pris på av  kunstsamlere i både Asia og Australia.

Ingela Johansson
12. november til
25. november 2016

Esther Gracia

Maleriet har gitt meg tilbake en del av meg selv som hadde gått tapt. Kunsten krysset min vei under den tyngste tiden i mitt liv, og har vært svært viktig for meg. Det første arbeidet jeg ferdigstilte var et oljemaleri av en naken kvinne.

Esther Gracia
26. november til
18. desember 2016

Juleutstillingen 2016

Velkommen til vernissage lørdag 26. november kl. 15.00 ! Årets utstillere er: Marte Utti, Svetlana Rezvaya, Elisabet Saksen og Benedicte Hetty.

Elisabet Saksen